dimecres, 22 de desembre del 2010

S’ha perdut un president… algú l’ha vist?

No, no va de conya, la FEEC ha perdut el seu president i pel que sembla ningú o molts pocs s’han donat compte.

On és el Sr. Planas? Per que no apareix en pràcticament cap acte institucional de la FEEC?, Per que apareix tan poc per la seu de la federació?,Per que no està present en els lliuraments de premis oficials de la FEEC?, Per que no signa ell les felicitacions de Nadal? I molts més “per qués”.

Serà veritat que el Sr. Planas, només és una titella en mans dels seus vicepresidents?

Serà veritat que el president només era una “pantalla”, que amagava al darrere els veritables dirigents de la FEEC?

Qui està prenent aquest protagonisme, que només correspon al màxim dirigent de la federació?

La resposta és molt clara, els veritables dirigents de la FEEC, són els vicepresidents Merino i Peixó. El primer pren tot el protagonisme en els actes oficials i en les representacions institucionals, només cal donar ullades a les noticies del web de la FEEC. El segon, fa com sempre, treballa en l’obscuritat, com un corcó, anant burxant sense soroll, però fent les famoses “peixonades”, que més d’un mal de cap han donat a la FEEC i que més d’un enfrontament han obert en el si de la FEEC.

Tota aquesta manca de lideratge, està portant a la decadència de la federació i a una españolització de la federació, molt en concordança amb les decisions del tribunal constitucional i suprem, que s’estan carregant tot el que és nostre. Si us fixeu, els que hagueu rebut la felicitació de Nadal de la FEEC, per correu electrònic, al final de tot, on surt el telèfon de la FEEC, al costat hi ha la bandera española


 

Si ara diem em perdut un president, aviat direm em perdut una federació.

dimecres, 15 de desembre del 2010

Confirmat, la FEEC censura

Ja ho vaig anunciar el passat més de març, la FEEC està vetant i censurant als federats. Ara són altres els que opinen el mateix que jo.

Tot passejant-me pel web de la FEEC, que cada cop està més desfasat a nivell de disseny i més españolitzat a nivell de noticies, vaig entrar al fòrum i ves per on em vaig trobar un article anomenat “La censura ha arribat a la FEEC” de l’expresident de la federació Anton Fontdevila, que ha vist com la seva carta de replica a l’escrit publicat al Vèrtex, per un altre expresident, en Francesc Sanahüja, no ha estat publicada a la revista federativa, al igual com no ho va ser, en el seu dia, la carta escrita per l’Anna Serra i jo mateix.

No entraré a valorar el contingut de les cartes dels dos expresidents, ja que aquest tema ja es va debatre a fons i va ser aclarit en les marotianes assemblees de la federació, ja fa uns quants anys.

Aquest fet de no publicar una carta d’un federat, sigui o no sigui expresident, és una falta de respecte vers els federats, que al cap i a la fi són qui sustenten la federació i les entitats.

Que la federació permeti que una carta es publiqui i una altre no, quan parlen d’un mateix tema, vist des de dos angles diferents, només té un nom “partidisme”, el motiu? qui ho sap, potser com diuen els españols “favores con favores se pagan”.

És curiós, que no pas sorprenent, doncs a aquestes alçades ja res sorprèn, que persones que actualment estan a la Junta de la federació i al mateix temps al consell de redacció de Vèrtex, no fa masses anys posaven a “parir” al Sr. Sanahüja i alabaven al Sr. Fontdevila, ara per obscurs motius, facin tot el contrari i és que per mantenir la cadira, quan no es tenen principis, tot si val.

La pregunta és fins quan federats i entitats permetran aquesta caiguda al buit de la federació? Fins quan permetran que la FEEC perdi la seva identitat? Fins quan permetran que se’ls enganyi?, etc, etc.

Només un apunt, mireu totes les promeses fetes per l’actual Junta i quantes d’elles s’han fet realitat.

ENTITATS I FEDERATS NO DEIXEU QUE US PRENGUIN MÉS EL PEL.