dimarts, 14 d’abril del 2009

Veure per creure

Tot llegint la crònica de la FEDME sobre la presentació del calendari de “Carreras por Montaña” (http://www.fedme.es/?action=noticia.noticia&noticia=1347 ), no puc per més que indignar-me de tantes falsedats i atribucions que es fan “los nuevos españoles”, dels èxits aconseguits pels catalans al larg d’aquests anys.

El Sr. Garrigós, no diu altre cosa que: “el crecimiento de la afición a las carreras por montaña y su proyección internacional como modalidad de futuro.” Això serà a les “españas”, per qué a casa nostra ja fa temps que està creixent l’afició per aquesta modalitat esportiva i la projecció internacional ja és una realitat, doncs ja fa uns quants anys que competim a nivell internacional, aconseguint títols a nivell individual i per equips, mal els hi pesi a ells i a alguns personatges que s’han “colat” estratègicament a la FEEC.

I ja no diguem del Sr. Marimón, que com gran intervenció, va i diu: “el altísimo nivel del circuito español, que cuenta con corredores tan reconocidos a nivel mundial como Kilian Jornet o Agustí Roc”. En quin planeta viu el Sr. Marimón? Quan han participat els corredors catalans Agustí Roc i en Kilian Jornet, al “circuito español” MAI! I amb “l’altíssim nivell” que té el “circuito”, crec que es jubilaran sense haver-hi participat, a no ser que en el recent contracte signat entre Salomon i la FEDME, inclogui la participació d’aquests corredors a la “Copa de las Españas” i al super “Campeonato de España”.

Tampoc em surten els números quan diuen “han asistido númerosos corredores y organizadores de las distintas carreras que conforman la copa y campeonatos”. Si mirem les fotos veurem un gran número de cadires buides i un total de 13 caps. No soc un gran matemàtic, però a part del “nombrós públic”, caldria afegir els mitjans de comunicació, per tant no entenc el gran número de cadires buides, potser estaven tots al WC.... potser pixant-se de riure?