dimecres, 15 de juliol del 2009

Més irregularitats a la ISF i els números de l’europeu.

Com tots sabeu, aquest proper cap de setmana es portarà a terme el primer Campionat d’Europa excloent de la ISF. Doncs bé, si ja va ser totalment irregular i il·legal la creació d’aquesta federació internacional, ara ens trobem davant d’una nova irregularitat.

Segons els estatuts i reglaments de la ISF, en els europeus només poden participar equips oficials de cadascun dels països que formen la federació, és dir: Itàlia, Suïssa, Andorra, España i Rússia.
Feta aquesta observació, la sorpresa és que veure com aspirants a aconseguir el títol europeu, corredors de la Gran Bretanya, quan la federació d’aquest país no forma part de la ISF(ni tant sols apareix com aspirant) per tant és il·legal la seva participació a l’europeu. Per què?

Jo no vull ser mal pensat, però és curiós com la Vicepresidenta de la ISF (que a ja ho era de la FSA i és la dona del president de la ISF), és d’origen de la Gran Bretanya... que cadascú pensi el que vulgui... segur que encertareu.

Tot i comptant aquesta il·legalitat, participaran a l’europeu 5 nacions, Rússia no hi serà. A Europa existeixen 47 països reconeguts per l’ONU i unes quantes nacions més com Catalunya que estem sota l’ocupació d’un altre país.
Analitzem més números de l’europeu:

El divendres es disputa el kilòmetre vertical, amb un total de 124 inscrits (21 noies i 103 nois)
De les 21 noies, només poden aspirar al títol 8 (un 38% de les inscrites), de les quals 5 són de la “roja”. És dir que difícilment se’ls escaparà alguna medalla.

Dels 103 nois, només 17 (16,5% dels inscrits)poden aspirar al títol, dels quals 6 són de la “roja”, ho tindran una mica més complicat que les noies, però vaja, ho tenen facilet.

El diumenge es disputa el skyrace, amb un total de 631 inscrits (46 noies i 585 nois)

De les 46 noies, només poden aspirar al títol 11(un 24% de les inscrites), de les quals 5 són de la “roja”, és dir gairebé la meitat, també serà difícil que se’ls escapi una medalla.

Dels 585 nois, només poden aspirar al títol 23 (un 4% dels inscrits), dels quals 6 són de la “roja”.

Els números canten. Mentre hi hagin restriccions de participació, aquests títols no deixaran de ser una pantomima, d’una federació de pa sucat amb oli, del que se’n lucren 5 personatges.