dilluns, 23 d’agost del 2010

Pikes Pike, bona collita catalana

Aquest diumenge es va córrer una nova cursa de les World Series, e aquest cas a USA, on com és normal, només van poder assistir corredors europeus que tinguin un bon suport econòmic. Entre aquests els corredors de la Selecció Catalana i els del Salomon-Santiveri.


La victòria, un any més, va ser pel corredor local Marc Carpenter, no se que farant quan aquest home es mori. Entre els destacats de la cursa el sempre segur Toti Bes, impressionant baixada la seva, que el va portar al tercer lloc de la cursa, sempre ho he dit, en Toti és un valor segur, mai fallarà. En Jessed Hernández, que opta al triomf final va ser quart, en Just Sociats 11è. I en noies la Laia Andreu va ser quarta, tot lluitant pel tercer lloc del podi.

Menció a part mereix en Tofol Castanyer, líder de les World Series, que ahir només va poder ser sisè per culpa de problemes intestinals. Encara i així manté el liderat.

Cal destacar el detall que va tenir en Tofol a la darrera cursa de les World Series, celebrada a França, el Chaberton Marathon, on després de guanyar, els organitzadors de la cursa, a l’hora de fer el podi li van dir que no tenien l’himne de les Balears, que si volia l’himne español. En Tofol no va dubtar ni un moment, volia l’himne català, Els Segadors, en senyal d’agraïment a la Selecció Catalana, que fins l’nya passat el va acollir, ja que la federació balear i el govern insular, no li donaven cap ajuda, malgrat obtenir extraordinaris resultats. Tofol, des d’aquí gràcies pel detall.