dijous, 23 d’octubre del 2008

Felicitats Campions

Un any més ( i van 4) la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, s’ha proclamat Campiona del Món de l’especialitat, al dominar clarament les Buff Skyrunner World Series (Copa del Món) i Campiona d’Espanya de "Carreras por Montaña" de la FEDME.
Sens dubte aquest any no ha estat fàcil per tota una sèrie de circumstàncies, que ara no mencionaré. Però en Kiku, que aquest any feia de seleccionador, s’ha n’ha sortit amb un sobresalient alt. Els objectius esportius s’han complert amb escreix.

A part de l’èxit com equip, cal afegir els èxits individuals, en Jessed Hernández subcampió individual de la Copa del Món, la Corinne Favre que enguany corria amb la nostra selecció per estar federada a Catalunya, s’ha proclamat Campiona del Món, en Tòfol, malgrat els problemes físics, s’ha classificat en quart lloc i en Toti Bes setè. L’Ester Hernández cinquena. La Mònica Ardid, Campiona d’Espanya, la Laia Andreu i en Just Sociats segons a la Copa d’Espanya, l’Anna Comet quarta i en Pere Aurell cinquè.

Però els èxits per equips no només són aquestes individualitats, sinó que cal afegir l’esforç de la resta de membres de l’equip: Jordi Sánchez, Xavier Espiña, Adolfo Aguiló, Dani Ballesteros i la Montse Bergadà.

També mereix un meritori èxit, l’equip que va aconseguir el segon lloc als Skygames de Canazei, on es van assolir 4 medalles de bronze a càrrec de la Gemma Arrò (Vertical Kilometre, Skybike, Skyspeed i combinada), 1 d’or de Just Sociats (Skyspeed) 1 or de Neus Parcerisas (Skybike), 1 plata de Tòfol Castañer (Skyrace) i 1 plata de Corinne Favre (Skybike).

Per l’últim cal afegir l’èxit obtingut pel Jordi Martín i l’Esteve Canal, a la Transalpine-Run, on van ser subcampions a la seva categoria (Master) i quarts a la general