dimecres, 4 de març del 2009

I això segueix

Ni fet expressament hagués sortit un procés electoral amb tantes incidències. De tots es sabut que la candidatura encapçalada pel Sr. Dani Planas encomanada “Entitats i País”, va presentar un recurs davant del Tribunal Català de l’Esport (TCE) en contra de les decisions preses per la Junta Electoral. La resolució d’aquest recurs s’ha fet públic un cop tornades a convocar les eleccions i com la resolució deia que es tornés a reprendre el procés electoral en el punt en que es va interrompre el primer procés, s’ha tingut que anul·lar la darrera convocatòria.


En resum, les eleccions, si no hi ha cap altra interrupció, seran el proper 21 de març.


Però,sempre hi ha un però, si la candidatura del Sr, Planas, fa el que ha estat manifestant públicament, de que volen guanyar les eleccions sense passar per les urnes, és molt possible que hi hagin noves interrupcions.


El primer pas per guanyar les eleccions sense que les Entitats de la FEEC, donessin la seva opinió, va ser aprofitar el recurs contra les decisions de la Junta Electoral davant del TCE, per demanar que fossin donats guanyadors, amb l’excusa que era l’única candidatura que havia reclamat en contra de la Junta Electoral (veure http://jordiquera2009.bloc.cat/ )
Com no els ha sortit bé la jugada, ara han estat pressionant a la Junta Electoral, per què utilitzés els criteris del Decret de Federacions de l’any 1994, per davant dels propis Estatuts de la FEEC de l’any 1995, en el que fa referència als avals necessaris per poder ser proclamada una candidatura. De moment aquesta estratègia els ha sortit, de moment, malament. Però n’estic segur de que ho seguiran intentant. Per què tenen tanta por de les urnes? Per què tenen por que les entitats de la FEEC, es manifestin a les urnes?

No cal dir que l’estratègia de no passar per les urnes, no és nova, és una estratègia molt habitual utilitzada per els del país veí i que apadrinen la candidatura “Entitats i País”. Curiós aquest eslògan utilitzat per aquests personatges, doncs si ja havien demostrat àmpliament que de País, res de res i que anaven de la ma amb la federació espanyola, ara han demostrat i de carrer, que d’entitats també res de res. El seu lema és guanyem com sigui i amb les armes que siguin.
Ben pensat, sí que els serveix el seu títol de candidatura “Entitats –calladetes i sense vot- i País –España-“.