dijous, 12 de març del 2009

Plantofada electoral!

I ja van dues. Per dos cops la candidatura encapçalada pel Sr. Planas ha intentat guanyar les eleccions a la FEEC sense passar per les urnes. La seva primera petició va ser denegada pel Tribunal Català de l’Esport i ara ha estat la Junta Electoral de la pròpia federació.
Els seus arguments: la candidatura “Una FEEC forta i independent”, no compleix els requisits del decret de federacions de l’any 94. Resposta: sí compleix els requisits dels estatuts de la FEEC de l’any 1995, que són qui regeixen la convocatòria d’eleccions i que són els que han regulat les eleccions dels anys 1997, 2001 i 2005, sense que ningú hagi reclamat i hagi engegat una batalla legal.

Sembla com si la candidatura “Entitats i País”, se’ls han acabat els arguments per convença a les entitats, i com no en tenen més, han iniciat una baralla legal en contra de tots i de tothom, a veure si així poden guanyar les eleccions en els despatxos, sense que les entitats donin la seva opinió. Opinió que vist les reiterades peticions de ser donats guanyadors sense votacions, els importa “un pito”.

Amb tot això, em ve una pregunta al cap, realment tots els membres de la candidatura del Sr. Planas, estan d’acord amb aquesta guerra judicial?, francament, en coneix-ho a molts d’ells i estic més que convençut que no ho estan. Des d’aquí els hi demano que siguin valents i coherents amb els seus ideals i abandonin aquesta candidatura, que vista la seva actuació, no ha d'aportar res de positiu a l’excursionisme català.

Com diuen els seus avaladors “no hay dos sin tres” i n’estic segur que tornaran a intentar per tercer cop, i una altra vegada davant del Tribunal Català de l’Esport, tornar a guanyar les eleccions sense votacions, que per això tenen contractada des del primer dia una advocada. Potser per que ja sabien de les seves mancances per convèncer a les entitats i que la seva victòria hauria de passar pels despatxos?

També, per fi, i a petició de la candidatura “Una FEEC forta i independent”, la Junta Electoral a ordenat a la FEEC, que obri una investigació sobre l’ús fraudulent que s’han fet de les reunions de vegueries, per fer campanya electoral fora del termini establert. I una altra investigació sobre la filtració de documentació confidencial de la candidatura “Una FEEC forta i independent”, reservada només per a la Junta Electoral i que algú ha facilitat a la candidatura del Sr. Planas. Fets que si es demostren podrien suposar un frau electoral.

Consulta de documents:
Al·legacions de la candidatura "Una FEEC forta i independent":