dimarts, 22 de febrer del 2011

Wanted

Ves per on, ara resulta que soc un delinqüent..... i dels perillosos. Si més no, això es desprèn d’aquest lacònic correu enviat pel innombrable als seus col•legues de la ISF.

Des del seu magatall no descansa ni un moment:

Da: Jordi Marimon
Inviato: venerdì 18 febbraio 2011 15.34
A: 'Marino Giacometti'; 'Lauri van Houten'; 'Roi'; 'nicolao lanfranchi'

Oggetto: Notizia

Ciao amici, simplemente scrivo per informarvi che la Federazione Catalana (FEEC) ha intrapreso un'azione legale contro il signor Lluis Aloy per tutte la recenti azioni illegali che lui ha commentato.

Mi auguro che questo renderà pubblici i molti inconvenienti e le irregolarità commesse nel passato per il signor Lluis Aloy, e che è già stato espulso dalla Federazione Catalana pochi anni fa, perché ha così tanto furore contro FEEC e contro la ISF negli ultimi due anni.

Penso che sia importante che tutti in Italia, conosce bene la notizia.

Ci vediamo,

Jordi Marimon

Traducció: la faig en l’idioma del “reino” que és la que més li agrada i de pas no empastifo la nostra llengua.

“Hola amigos, simplemente informo para informaros que la Federación Catalana (FEEC), ha iniciado acciones legales contra el señor Lluís Aloy por todas las recientes acciones ilegales que ha cometido.

Auguro que esto hará público los numerosos incidentes e irregularidades cometidos en el pasado por el señor Lluis Aloy y que ya fue expulsado hace años, de la Federación Catalana, por eso tiene tanta rabia contra la FEEC y la ISF, en los últimos dos años.

Creo que es importante que todos en Italia, conozcan bien la noticia.

Nos vemos,

Jordi Marimon”

No sé si fer comentaris o no. Realment lo d’aquest home és digne d’estudi.....psiquiatric, entre d’altres coses per l’obsessiu i mentider.

Anem a pams:

“la Federación Catalana (FEEC), ha iniciado acciones legales contra el señor Lluís Aloy por todas las recientes acciones ilegales que ha cometido.”.

Tal com he dit recentment en aquest mateix bloc, si el meu delicte és publicar un enllaç a un bloc o web, aleshores el món és pler de delinqüents. D’acord.....sí...... ho reconec..... he delinquit ......en alguna ocasió he superat el límit els 80 Km/hora.

“Auguro que esto hará público los numerosos incidentes e irregularidades cometidos en el pasado por el señor Lluis Aloy y que ya fue expulsado hace años, de la Federación Catalana, por eso tiene tanta rabia contra la FEEC y la ISF, en los últimos dos años.”

Això encara no ho entenc i mira que fa anys que ho diu. El que si veig que ja ha entès, és que de la FEDME no em van expulsar mai, entre d’altres motius per que mai hi he estat federat. En quant a la FEEC, a veure si ens entenem Sr. Marimon, a mi mai m’han expulsat de la FEEC i si fa aquestes manifestacions, presenti proves, doncs jo mai, però el que es diu mai, he vist cap expedient sancionador, ni he rebut cap notificació al respecte, és més, he pogut seguir federant-me any rere any i inclòs m’he pogut presentar en una candidatura a les eleccions a la junta de la FEEC. Pot fer això un expulsat?

Sr. Marimon, jo no tinc res en contra ni de la FEEC, ni de la ISF, com institucions, altre cosa és que no estigui d’acord amb els seus directius actuals, que mal gestionen aquestes federacions.

En quan a vostè, Sr. Marimon, veig que és de digestió lenta, no ha digerit que es fes públic la seva traïció a catalans i bascos en el si de la ISF, que sortís a la llum pública el seu patriotisme español.

En fi, vostè vagi fent i vagi dient...., això sí, ara des de la penombra. Si així és feliç, gaudeixi-ho mentre duri, que res és etern.