dimecres, 9 de març del 2011

La ISF guarda silenci

La federació internacional està silenciant la suspensió de la primera cursa de les World Series http://www.skyrunning.com/index.php?option=com_content&task=view&id=159&Itemid=59


Efectivament la primera cursa que s’havia de disputar el dia 7 de maig, el Vertical Kilometer Mt. Elbrus, en el Caucas rus, ha estat suspés per motius poítics.

No hi ha cap mena de dubte, que les curses que enguany, tenen previst disputar-se en països inestables, com a la regió del Caucas o en el Nord d’Africa, enguany corren el perill de no disputar-se.

Els sorprenen és que la ISF, no hagi amés cap comunicat, anunciant aquesta suspensió aliena a la seva voluntad i simplement s’ha limitat a canviar el seu web i guardà silenci http://www.skyrunning.com/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=99

Sense tenir en compte que potser algun corredor, ja havia planejat disputar a aquesta cursa i ja havia fet o estava a punt de fer les reserves pertinents. El més lògic, era que la ISF, hagués fet un comunicat, al menys per que els corredors estiguessin al corrent.

En aquest enllaç, podreu trobar el comunicat de l’organització de la cursa, que si ha tingut la cortesia de anunciar la suspensió.