dimarts, 15 de març del 2011

Marino Giacometti torna menysprear Catalunya

El president i “amo” de la International Skyrunning Federation (ISF), torna a menysprear Catalunya i Euskadi, entre d’altres al considerar que no són nacions, si no “regiones autónomas” , en manifestacions fetes a una revista italiana i referint-se als participants de la Mountain Running International CUP -Grand Prix of the Nations-.


 
No en va tenir prou, en degradar a la federació catalana (FEEC) dins de la federació internacional, en favor de la federació española (FEDME), deixant-le sense vot i privant a la seva Selecció a participar en els campionats mundials, d’Europa i Skygames. Ara a sobre s’ha nen fot públicament en una revista.

El que més dol de tot això, no és el que digui o faci, si no és la condescendència que alguns catalans tenen amb ell, començant pels “catalans” de la FEDME (Garrigós, Colomer, Marimon, etc) i finalitzant per una FEEC, que no fa res al respecte i segueix enviant la seva Selecció a participar a unes World Series, cada cop més descafeïnades i on el seguiment de corredors internacionals és mínima.

I més lamentable, encara és que la nostra federació, col•labori amb la ISF a organitzar uns Skygames a l’any 2012, a casa nostra i on els nostres corredors d’elit (Kilian, Mireia, Jessed, Picas,etc) es veuran abocats, un cop més a participar amb “la roja”.

Per si algú d’aquells que segueixen el meu blog i després corren a explicar-li al Giacometti el que he escrit, vol fer-li arribar aquest mapa de la realitat europea, a veure si obra els ulls d’una vegada.