dimecres, 14 de gener de 2009

Destituït per demòcrata

Ahir a la tarda, vaig rebre u correu electrònic del Director Tècnic de la FEEC, en Pep Climent, on em deia que un cop reunit amb el President de la federació, Anton Fontdevila, creia que: “de moment hauries de restar al marge de la selecció de curses”. El motiu? Segons en Pep Climent i en Fontdevila: “vist com està el tema de les eleccions i impugnacions i tenint en compte que ets part d’una de les candidatures”. Conclau el correu amb un “no ens podem arriscar ja que ho poden impugnar de nou” en clara referència a l’ impugnació presentada per C. Exc. Via Fora i la A.Esp. Diedre, per la vulneració dels Estatuts en la convocatòria d’Assemblea i la posterior reclamació de la precandidatura del trio Planas, Peixò, Merino, sobre la decisió de la Junta Electoral. I la nova reclamació d’aquest mateix trio al Tribunal Català de l’Esport, reclamació que ningú a informat a les entitats i evidentment ni a la candidatura “Una FEEC Forta i Independent”.

Aquest cessament meu no te gaire sentit, doncs oficialment les eleccions estan ajornades a manca de nova convocatòria, per tant, com no estem en eleccions no hi han candidatures, només futures candidatures. Que jo sàpiga també, estem a la situació en que ens trobàvem a finals de novembre, és dir per exemple, els ex-membres de junta, tornen a ser de junta i els ex-veguers (si es que havia dimitit algun) tornen a ser veguers. Concretament són 6 membres de la Junta i com a mínim 8 veguers, més un responsable d’un comitè tècnic, que formen part de la candidatura del “trio”. És dir llocs de responsabilitat i de decisió i ningú els fa plegar, a no ser que quan es tornin a presentar les candidatures ho facin voluntàriament. En canvi jo que estic en un lloc on no es prenen decisions transcendentals per les entitats, se’m convida a plegar per que estic en una precandidatura.

No hi ha cap mena de dubte, que l’actual Junta de la FEEC i la Direcció Tècnica, estan sotmessos a una intensa pressió per les actuacions del “trio” i que els fan prendre decisions incoherents.

No vull ser mal pensat, però cal recordar que el “trio”, té al darrera la FEDME, la qual està disposada a reduir amb el temps, l’actuació de la FEEC i els seus equips, a només a competicions de l’estat espanyol.

No em cal dir, que em sap molt greu pels corredors, doncs són un gran equip, tant en l’aspecte esportiu, com en l’aspecte humà. Però cal mirar endavant, sens cap dubte aquesta mesura presa per la federació, no em farà renunciar per res, a lluitar per que algun dia veiem altre cop a veure el nostre equip disputant les màximes competicions internacionals i per això, és molt important guanyar les properes eleccions a la FEEC, siguin quan siguin.

Cap comentari: