dimecres, 18 de març del 2009

La transparència opaca

Ja ho deia fa pocs dies, els “Planas boy’s” tornarien a intentar per tercer cop guanyar les eleccions a la FEEC, per la via judicial, sense que les Entitats excursionistes manifestin la seva opinió a través de les urnes. “Entitats i País”? Entitats un cop més, un zero a l’esquerra.

Efectivament, segons la nota publicada al web de la FEEC http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=4650 en Dani Planas a través de l’advocada contratada des d’un inici per la seva candidatura, ha presentat un nou recurs al Tribunal Català de l’Esport, on pel que es sap fins ara, carreguen contra tothom, un cop més, i demanen com no i per tercer cop, ser proclamats nova Junta Directiva de la FEEC.

La barra que tenen és francament monumental. Havent presentat el recurs, on demanen la suspensió de les eleccions i ser donats guanyadors, el mateix dia que es fa públic aquest recurs, publiquen en el seu bloc el mapa del lloc destinat a les votacions per la Junta, tot recordant el lloc i l’hora. Seran sarcàstics, si volen evitar les votacions que siguin honestos i ho diguin clarament i es deixin de monsergues.

Com tots sabeu, els dos anteriors cops que han demanat guanyar a les urnes els hi han estat denegats, l’un pel Tribunal Català de l’Esport http://jordiquera2009.bloc.cat/post/17456/250605 i l’altre per la Junta Electoral http://jordiquera2009.bloc.cat/post/17456/251481 . La transparència d’informació, no només en el seu bloc, si no també en els seus correus electrònics que han enviat a les Entitats, deixa molt que desitjar, doncs en cap dels casos expliquen tota la veritat i oculten la part on demanen ser donats guanyadors de les eleccions i si no només heu d’entrar al seu bloc http://entitatsipais.blogspot.com/ . I jo pregunto, si ara que estan fent campanya electoral ja oculten intencionadament , la part més important de l’ informació, que faran si algun dia, valguem Déu no passi mai (i això que soc agnòstic), governen la federació?

Aquesta és la gent que pretén dirigir la nostra federació, dirigir-la d’una forma fosca, com alguns dels personatges de la seva candidatura, gent que és capaç d’ocultar les seves veritables intencions, que en més d’una ocasió han dit en vegueries, que l’important és entrar a formar la Junta de la FEEC i que després ja veuran que fan i com ho fan. Però sembla mentida que ignorin, que més tard o mes aviat la veritat es sap i es fa justícia.

Les seves falsedats arriben al punt de la mentida, quan afirmen en més d’una reunió de vegueria, que els hi hem copiat el programa (quina feinada tindrien els dentistes, si fos veritat que mentir fa caure els dents). Una mostra d’això: la FEEC, va demanar a les dues candidatures, que el passat divendres portessin els seus programes electorals per publicar-los al web de la FEEC. Així es va fer i dilluns varen estar publicats. Veien la gran diferencia que existia entre un programa i un altre, el de “Una FEEC forta i independent” d’en Jordi Quera molt més desenvolupat, que el d’en Planas, que pràcticament només eren títols, sense cap mena de desenvolupament. Curiosament, ara, després de dos dies d’estar publicats els programes, fan un afegitó al seu, tot copiant alguns aspectes del nostre programa, qui copia a qui?

Les Entitats no són tontes i tot això ho veuen i sens cap mena de dubte ho reflectiran en el seu vot, sigui el proper dissabte 21, si no s’ajornen les votacions, o quan sigui, però en aquestes eleccions, mal pesi en alguns, hi hauran urnes i les Entitats expressaran la seva voluntat.

1 comentari:

jandruis ha dit...

Ve per la junta electoral que esta lluitant per que les dos candidaturas pugin concursar en aquestas eleccions, aixo si es democracio i no lo que intentan altres, me en recorda temps pasats....