diumenge, 7 de novembre del 2010

ISF, l’historia es repeteix

Recordeu el que passava a la FSA?.... per qui no ho recordi, passava que els qui ostentaven el poder si quedaven per sempre, saltant-se totes les regles democràtiques.

Això en principi s’acabava amb la refundació de la FSA amb la ISF, on l’assemblea era qui decidia i escollia els càrrecs. Però això tot era teoria, doncs a la practica segueixen manant els mateixos amb els mateixos “principis democràtics”.

El que ha passat aquest mes d’octubre és de jutjat de guàrdia i si no obre els ulls a aquells qui mantenen a aquesta colla de dropos (entre ells la FEEC i els organitzadors de curses), potser que s’ho facin mirar.

Resulta que aquest 2010 hi havia la primera renovació del Executive Board (junta directiva), després de la seva refundació. L’òrgan que escull aquests càrrecs, l’assemblea, no ha estat convocada i si ho ha estat, a sigut a MALÀISIA!!. Sigui un cas o l’altre, resulta que a Malàisia, només hi havia 3 membres de l’Executive Board sortint i 1 membre de l’assemblea (que era l’anfitrió). Tot i això es va procedir a l’elecció, evidentment va ser reelegit president el Sr. Giacometti, que de fet sempre ha estat president tant de la FSA com de la ISF i a més l’únic, ningú més ho ha estat, entre d’altres coses per que sempre “s’ho monta” per ser reelegit. La vicepresidenta, com no, no podia ser una altra que la seva esposa, la Sra. Laquri Van Houten i el tercer membre que va anar a Malàisia, el Sr.Nicolao Lanfranchi va ser elegit tresorer. Cal tenir clar que tots ells van anar a Malàisia pagats per la ISF, és dir per les federacions i organitzacions de curses, que si tenim en compte que només en avió, ja costa 2000€ el desplaçament, trobem que aquesta renovació ha tingut un cost mínim de 6000€, mentre que si s’hagués fet a Europa, el cost ha hagués sigut més baix i la participació més gran.

Amb tota aquesta “renovació”, una gran novetat, la desaparició de l’antic Secretari General, el que tos sabem, i que va ser un dels instigadors que Catalunya no pogués participar en campionats oficials. No sabem que ha estat d’ell, el cas és que el càrrec ha quedat vacant. Potser amb el temps té remordiments de consciència o potser ha obert els ulls i ha vist que la ISF és un “chollo” d’uns senyors amb els quals ja no si entén.

Sigui com sigui, una de blanc i una de negre, segueixen manant els mateixos, però amb una absència, que més d’un la celebrarà.