dimecres, 15 de desembre del 2010

Confirmat, la FEEC censura

Ja ho vaig anunciar el passat més de març, la FEEC està vetant i censurant als federats. Ara són altres els que opinen el mateix que jo.

Tot passejant-me pel web de la FEEC, que cada cop està més desfasat a nivell de disseny i més españolitzat a nivell de noticies, vaig entrar al fòrum i ves per on em vaig trobar un article anomenat “La censura ha arribat a la FEEC” de l’expresident de la federació Anton Fontdevila, que ha vist com la seva carta de replica a l’escrit publicat al Vèrtex, per un altre expresident, en Francesc Sanahüja, no ha estat publicada a la revista federativa, al igual com no ho va ser, en el seu dia, la carta escrita per l’Anna Serra i jo mateix.

No entraré a valorar el contingut de les cartes dels dos expresidents, ja que aquest tema ja es va debatre a fons i va ser aclarit en les marotianes assemblees de la federació, ja fa uns quants anys.

Aquest fet de no publicar una carta d’un federat, sigui o no sigui expresident, és una falta de respecte vers els federats, que al cap i a la fi són qui sustenten la federació i les entitats.

Que la federació permeti que una carta es publiqui i una altre no, quan parlen d’un mateix tema, vist des de dos angles diferents, només té un nom “partidisme”, el motiu? qui ho sap, potser com diuen els españols “favores con favores se pagan”.

És curiós, que no pas sorprenent, doncs a aquestes alçades ja res sorprèn, que persones que actualment estan a la Junta de la federació i al mateix temps al consell de redacció de Vèrtex, no fa masses anys posaven a “parir” al Sr. Sanahüja i alabaven al Sr. Fontdevila, ara per obscurs motius, facin tot el contrari i és que per mantenir la cadira, quan no es tenen principis, tot si val.

La pregunta és fins quan federats i entitats permetran aquesta caiguda al buit de la federació? Fins quan permetran que la FEEC perdi la seva identitat? Fins quan permetran que se’ls enganyi?, etc, etc.

Només un apunt, mireu totes les promeses fetes per l’actual Junta i quantes d’elles s’han fet realitat.

ENTITATS I FEDERATS NO DEIXEU QUE US PRENGUIN MÉS EL PEL.