dimecres, 22 de desembre de 2010

S’ha perdut un president… algú l’ha vist?

No, no va de conya, la FEEC ha perdut el seu president i pel que sembla ningú o molts pocs s’han donat compte.

On és el Sr. Planas? Per que no apareix en pràcticament cap acte institucional de la FEEC?, Per que apareix tan poc per la seu de la federació?,Per que no està present en els lliuraments de premis oficials de la FEEC?, Per que no signa ell les felicitacions de Nadal? I molts més “per qués”.

Serà veritat que el Sr. Planas, només és una titella en mans dels seus vicepresidents?

Serà veritat que el president només era una “pantalla”, que amagava al darrere els veritables dirigents de la FEEC?

Qui està prenent aquest protagonisme, que només correspon al màxim dirigent de la federació?

La resposta és molt clara, els veritables dirigents de la FEEC, són els vicepresidents Merino i Peixó. El primer pren tot el protagonisme en els actes oficials i en les representacions institucionals, només cal donar ullades a les noticies del web de la FEEC. El segon, fa com sempre, treballa en l’obscuritat, com un corcó, anant burxant sense soroll, però fent les famoses “peixonades”, que més d’un mal de cap han donat a la FEEC i que més d’un enfrontament han obert en el si de la FEEC.

Tota aquesta manca de lideratge, està portant a la decadència de la federació i a una españolització de la federació, molt en concordança amb les decisions del tribunal constitucional i suprem, que s’estan carregant tot el que és nostre. Si us fixeu, els que hagueu rebut la felicitació de Nadal de la FEEC, per correu electrònic, al final de tot, on surt el telèfon de la FEEC, al costat hi ha la bandera española


 

Si ara diem em perdut un president, aviat direm em perdut una federació.

Cap comentari: