dimarts, 5 d’abril del 2011

La cançó més repetida

No sé si és ignorància, obsessió, ignorància o simplement mentides compulsives.

Fa uns dies i tal i com vaig reflectir en aquest bloc, les falsedats, tornaven a la càrrega. Ara uns dies després “sant tornemi que no ha estat res”. M’he pensat molt si escriure quelcom sobre aquest tema o ignorar-lo, per no ser pesat, finalment m’he decidit per la primera opció.

El individuo en qüestió, ha escrit en diversos fòrums i de pas també a la ISF, el següent missatge:

Nova challenge de curses de muntanya “Lafuma European Trail Series 2011”, auguro que aquest circuit tindrà un gran futur a nivell popular, curses atractives, ben distribuïdes i bons premis.

Farien be els organitzadors de l’Olla de Nuria i Arratzu de demanar entrar en aquest circuit vist el fracàs, anunciat tot sigui dit, de la “mountain running cup”.

Cap problema en la nova creació d’un circuit de curses, així els corredors tenen més a triar. El que sobra són els consells que dona i sobre tot, l’última frase. Fracàs a la Mountain Running International Cup? Senyor Marimon, vostè a fet comparacions de participació entre aquest circuit i les World Series?, els números són semblants o lleugerament superiors, a favor de la MNRIC. O el que és el mateix, si aquest ha estat un fracàs, que ha estat l’altre?

A una observació que li fa un altre participant al fòrum, el nostre amic contesta:

Aquest circuit "mountain running cup" va néixer ara fa un any amb obscurs objectius politics, vista la poca participació, nul•la repercussió, i que no es van aconseguir els objectius marcats, el principal “patrocinador” es va retirar i va deixar als organitzadors “amb el cul a l’aire”.

Obscurs objectius polítics? Si amb això es refereix a la llibertat que tenen cadascun dels corredors a escollir per quina nació volen competir, tinguin o no tinguin estat. Sí és un objectiu polític, però res d’obscurs, més aviat clar i transparent.

Poca participació? Més de 2000 participants que van finalitzar alguna de les curses, quantes la ISF?.... menys. Nul•la repercusió? La mateixa que la ISF o la Copa de las Españas. No és futbol, no interessa, en aquest cas, un empat. No aconseguit els objectius marcats? I tant... els participants van ugaudir de valent, que era l’objectiu principal, es van donar en premis 3.000€ més, que els que va lliurar la ISF

Que el principal patrocinador, es va retirar? Ja, ja, ja, serà per això que repeteix i aportant més recursos.

Cul a l’aire?, l’únic cop que hem estat amb el cul a l’aire, ha estat per dedicar-te una pedorrea.

Noi, fes-t’ho mirar. Per la meva part, no penso gastar més energies, tothom sap com ets i ja no enredes a ningú, al menys aquí Catalunya.