dissabte, 21 de març del 2009

Derrota parcial: hem perdut una batalla, no la guerra

La candidatura “Una FEEC forta i independent” ha perdut les eleccions a la FEEC. En Dani Planas, Peixó, Merino i camarilla han guanyat. Com esportista els felicito per la seva victòria, treballada soterradament des de fa més d’un any i que amb estratègies judicials han creat la confusió entre les entitats excursionistes.

Ara hauran de portar a terme el seu programa, inclòs els aspectes copiats de l’altre candidatura. Entre d’altres temes, desitjo que no acompleixin el punt referent a la FEDME, tant de bo es donin un cop al cap i la vena nacional els faci veure que amb la federació estatal no es va enlloc.
Imagino que a hores d’ara en Garrigós, Colomer, Marimón i companyia deuen respirar tranquils, tenen 4 anys per seguir conquerint i cobrant de Catalunya, ja que la FEEC no els plantarà cara i els federats catalans els seguiran mantenint.

Per la meva part i tal com he dit en alguna ocasió, si el resultats de les eleccions ens eren desfavorables, jo deixaria qualsevol vinculació amb la FEEC, en l’aspecte tècnic, tant del comitè de curses, com a àrbitre i com tècnic de la selecció.

Sent coherent amb els meus ideals i pensaments, al contrari d’altres, així ho faré. No puc estar col·laboren amb una Junta Directiva que no vol plantar cara a la federació espanyola que ens està vetant la nostra participació internacional de forma oficial i aprofitant-se del nostre treball de molts anys.

Sens cap mena de dubte seguiré lluitant per que la Selecció Catalana, la de curses o la de qualsevol altre especialitat esportiva, tingui representació internacional oficial.

Segur que ens anirem trobant per les muntanyes que tant estimem i com esportista ens trobarem en alguna cursa i tot corrent farem petar la xerrada.

El moment polític i esportiu a Catalunya, necessita un canvi radical, cal plantar cara i fer costat als nostres principis. Algun dia les 4 barres estaran per sobre de la “bicolor”, però part de la feina l’hem de fer nosaltres, amb actituds valentes i decidides i no pas intentant pactar o dialogar amb el diable.

1 comentari:

folguereta ha dit...

Eis, felicitats Lluís, pel text i per la feina feta, almenys en hi ha que hem cregut que hi havia una alternativa, d'altres han optat pel seguidisme!



Com tu dius en falta molta lluita, i molta mes consciencia nacional.

I res a vore si ens vem algun dia per la muntanya

Salut i endavant!