dijous, 7 de gener del 2010

FEEC.... decisions polèmiques o “amiguismes”

Aquesta és la sospita que existeix sobre dues de les darreres decisions que s’han pres a la FEEC. Una esportiva i un altra administrativa.

Començaré per la darrera, que és de la que hi ha menys informació. Des de fa uns quants dies, a la FEEC, hi ha una nova treballadora, que pel que es sap, fa les funcions de “gerent”. És dir que s’ha incorporat una nova treballadora a la FEEC, a càrrec de dels diners de federats i entitats i ningú, n’ha estat informat, ni s’ha fet publica la convocatòria d’aquest nou lloc de treball, que fins ara portava a terme un altre treballador de la FEEC, el qual no sabem si s’ha li ha rebaixat el salari o simplement la nova treballadora cobra més que el fins ara gerent. Al no existir convocatòria tot ens fa sospitar que aquí hi ha “amiguisme”.

És curiós que aquesta persona s’incorpori tot just un mes després de l’Assemblea d’entitats i en la mateixa no es va fer cap menció a aquesta nova incorporació. És més, en el pressupost presentat per la Junta i aprovat per l’assemblea, la despesa de “salaris” era de 102.100€, és dir, 1.100€ superior al 2009. Pel que encara entenem menys aquest nomenament, doncs no crec que aquesta nova gerent, cobri només 1.100€ anuals i la resta de treballadors no tinguin augment de sou, ni que sigui l’IPC. Per tant per que quadrin els números, només cal esperar un nou acomiadament, tipus el de l’anterior Director Tècnic, és dir presentació a la FEEC d’en Sr. Peixò i la Sra. Advocada i algú al carrer per que no té el perfil.

Només cal un dubte, alguna Entitat demanarà explicacions? O simplement s’ho empassaran i ho deixaran passar , malgrat sigui a compte dels diners de tots?

La decisió esportiva, fa referència al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva. Simplement no tinc paraules, com és possible que en Marc Jiménez, no formi part d’aquest centre. Quan ha demostrat ser un diamant en brut i una gran promesa, per no dir realitat de l’escalada esportiva a casa nostra. Un veritable valor que l’any passat ja va formar part de la Selecció Catalana, obtenint molts bons resultats, malgrat la seva joventut. Sens dubte pot ser el relleu d’en “Ramonet”.

L’exclusió del centre de tecnificació no ha estat pas per no superar les proves, simplement ha estat exclòs, per que ja té entrenador i ja està prou preparat. Segons aquests motius, per que segueixen en Kilian Jornet, Mireia Miró i en Marc Pinsach al Centre de Tecnificació d’esquí?.

Una de dues, o cada centre de tecnificació de la FEEC, va a la seva “bola”, sense que la direcció tècnica de la FEEC tingui uns criteris clars o simplement en aquest centre de tecnificació d’escalada hi ha molt amiguisme? Podeu veure tot el que ha passat amb en Marc a http://kantugansu.blogspot.com/2009/12/amb-la-feec-flipeu-segur.html i http://www.marclimb.com/site/noticias/Leer/186/una-de-kafka.html