dimecres, 30 de desembre del 2009

La FEDME premia a un altre dels seus col•laboradors.

Goio Larrañaga, de la federació basca, ha vista recompensada la seva col•laboració amb la FEDME, amb un càrrec dins de la ISF. http://www.fedme.es/?action=noticia.noticia¬icia=1572

Goio, ha estat durant molts anys estret col•laborador del Sr. Jordi Marimon (responsable de las Carreras por Montaña de la FEDME i secretari general de la ISF), va ser un dels creadors dels famosos i polèmics “coeficientes”. En els darrers anys ha intentat en diverses ocasions implantar el sistema FEDME a les curses de muntanya basques, de moment i per sort de tots, sense massa èxit.

Amb aquest nomenament, la FEDME segueix la seva “invasió” a la ISF (entre d’altres motius, per què és l’única federació que té ganes que aquest invent funcioni i així paralitzar el creixement, entre d’altres, de la federació catalana). Goio és el cinquè membre, després del mencionat Marimón, Jordi Colomer, Fernando Lahoz i Xavier Sant, que la FEDME col•loca a la ISF.

Desitjo que Goio, se’n doni compte de l’engany (tal com va fer en Kiku) i deixi aquest càrrec, que no té gaire futur, doncs no crec que en Kilian, per exemple, demani a la ISF, l’homologació dels seus rècords. Entre d’altres motius, per que n’estic convençut que la ISF, per homologar aquestes futures marques, cobrarà una quota... i si no temps al temps.

Clar que també és cert, que les diverses comissions de la ISF, que estan emplenades de noms, alhora de la veritat no funcionen, ja que qui prenen totes les decisions, són el “poker de ases” (Giacometti, Van Houten, Sergio Roy i Marimón).

Em sobte, segons el comunicat de la FEDME, que Goio entri a formar part de la ISF en representació de la federació basca. Federació, que al igual que la catalana, ha vist com la seva selecció ha estat impedida de participar en els campionats del món, Europa, skygames, etc. per imposició de la FEDME.

Curiós també, que aquest comunicat l’hagi fet la FEDME i no la federació basca, senyal inequívoca que Goio estarà per defensar els interessos de la federació de la “Madre Patria”.