dilluns, 1 de març del 2010

Ja pots inscriure’t a l’Arratzu Urdaibai

La primera gran cursa de la temporada ja té oberta les inscripcions. Amb només dues edicions, aquesta cursa que es celebra a Euskadi, al costat de Guernica, està cridada a ser una de les grans curses que es dissputen a Euskadi (no només existeix Zegama) i al calendari internacional.


Enguany, entre d’altres al•licients (que ja anunciaré d’aquí uns dies), serà campionat d’Euskadi absolut, sub-23 i per clubs.

La cursa es disputa per terreny amb les característiques típics de la regió, és dir no gaire alçada, però amb una infinitat de pujades i baixades, algunes d’elles duríssimes, com la pujada a l’Ereñozar, al quilòmetre 9, curta però intensa, compensant per unes escales i trobant tot seguit, rampes que t’obliguen a utilitzar les mans.

Especial duresa també per el cim d’Arrola, darrer de la cursa, on s’arriba justet de forces, després d’haver superat el punt de màxima alçada de la cursa, el Illuntzar i els seus 5 “tobogans” que deixen a qualsevol corredor “tocat” de cara a poder finalitzar la cursa

Més informació i inscripcions a http://www.arratzu-urdaibai.com/