dimarts, 6 d’abril de 2010

Les coaccions del Sr. Giacometti

Des de que es va fer públic la creació de la Mountain Running International Cup (MnRIC), el sr. Giacometti està nerviós i actua d’una forma que el delata com una persona, que es creu està al melic del món.


Als pocs dies de coneixes la creació d’aquest nou circuit, el sr. Giacometti, va enviar aquest correu a organitzadors de curses a Itàlia i França.

Segnaliamo questo fatto ai membri ISF, federazioni e associazioni nazionali e agli organizzatori citati unicamente per evitare confusioni e adesioni in buona fede.


Questo circuito virtuale non ha il riconoscimento della ISF ed è l’ennesimo tentativo di una sola persona - Mr Lluis Aloy, espulso dalla FEEC e non riconosciuto dalla FEDME neanche in Spagna.


Siccome siamo in democrazia, nessuno vi impedisce di aderire (ammesso che la vostra adesione sia vera ?!).


Potrebbe però avere qualche obiezione la FISKY nell’includere la vostra gara e relativa assicurazione nel calendario FSA/CSEN.


– la stessa verifica sarà fatta in Spagna e Francia mentre Marocco e Grecia non sono rappresentati nella ISF.


Probabilmente nessun atleta d’elite parteciperà a questo circuito di serie C tranne a qualche singola gara se ha buoni premi, quindi associandoci si rischia anche di declassare la propria gara.


Cordiali saluti,


Marino Giacometti


PS: PERSONALMENTE non sono affatto preoccupato di queste “schegge immotivate” però mi da estremamente fastidio che un borioso pancione deriso da mezza Spagna si metta di traverso senza alcuna motivazione vera, ma solo per la sua vanagloria personale che lo ha fatto cacciare anche dalla federazione catalana.

Com es pot veure és un correu ple de falsedats i mentides, que coaccionen a les curses, sota l’amenaça de quedar escloses del calendari de la FSA/ISF. Deixant a part els atacs personals, utilitzant mentides i enganyant als que no coneixen la veritat, el Sr. Giacometti, té el valor de titllar a les curses que formen la MnRiC, de curses de categoria “C”, el que demostra un desconeixement de curses com la Olympus Marathon, Toubkal Marathon, Olla de Núria, Becca di Nona, etc.

La postdata tampoc té desperdici, la seva imaginació no té límits .

Per sort, la seva missiva, no va tenir els efectes que ell desitjava, si no tot el contrari, les mostres de suport al nou circuit i a la meva persona, es van multiplicar.

Vist el seu fracàs, unes setmanes després, el Sr. Giacometti, va tornar a enviar un nou correu electrònic, en aquest cas, dirigit a corredors i equips italians. Aquest correu deia:

Vi giriamo una nota della segreteria della International Skyrunning Federation tradotta in italiano pervenutaci assieme alla news del circuito mondiale.

Sappiamo infatti che alcuni organizzatori e team anche italiani hanno ricevuto in questi giorni una comunicazione da parte di un signore della Spagna riguardo ad una Mountain Cup che avevano già paventato nel 2009.


La FEDME in Spagna non riconosce la gara che fa parte di questo circuito e la FEEC ha espulso i due promotori di questa azione.


Vogliamo pensare che in Italia saremo più liberali anche perché il potere della FISKY è limitato a inserirle o meno nel Campionato italiano e sulla nazionale atleti.


Vi invitiamo però a prenderne visione e collaborare come sempre all’unità nazionale e internazionale della tribù skyrunner e degli sport di montagna.


Grazie


Federazione Italiana Skyrunning


Segreteria FSA

Com es pot veure, les falsedats, segueixen estan a primer ordre de la seva nota.

Quedi clar, que cap membre de l’organització de la MnRIC, inclòs jo, mai hem estat expulsats de la FEEC, ni de cap altre federació.

Tampoc en cap moment, s’ha buscat el recolzament de cap federació i molt menys el de la FEDME, faltaria més!!!.

La MnRIC, l’únic que pretén es cobrir unes necessitats de corredors i organitzadors, que la ISF es veu incapaç de cobrir i l’únic reconeixement que espera tenir, és precisament el de corredors i organitzadors, si després venen els reconeixements federatius o institucionals, benvinguts seran, però no són la prioritat.

Actituds com la del Sr. Giacometti, deixen al descobert, les seves veritables intencions, és dir. viure de les esquenes del demés.

No es pot pretendre tenir el monopoli dels circuits internacionals, ningú en té les exclusives, tothom és molt lliure d’organitzar-se i tirar endavant nous projectes. Els corredors tenen tot el dret del món, de triar on volen córrer i els organitzadors amb qui es volen associar.

Sr. Giacometti, visqui i deixi viure, les confrontacions no condueixen a res, en un món global com vivim, tots hi tenim cabuda. No es tracta de competència, es tracta de cobrir un espai que la ISF no cobreix, entre d’altres coses per uns “oficialismes” inventats, doncs al cap i a la fi, no deixa de ser una federació privada, al igual que qualsevol altre que es pugui crear.

Cap comentari: