dijous, 8 d’abril del 2010

Presentat la Mountain Running International Cup

Aquest matí, a la seu de la Plataforma Proseleccions Catalanes, ha estat presentada la primera edició de la Mountain Running international Cup (Grand Prix of the Nations)

L’acte ha comptat amb la presència, del vicepresident de la Plataforma Proseleccions Catalanes en Sergi Blàzquiz, el director del circuit en Lluís Aloy, representants de les curses de l’Olla de Núria (Pep Bisquert), Course des Perics (Llian Olive) i de l’Arratzu Urdaiba (Jessed Hernández), aquest últim també com a corredor d’elit. I amb el mega crak de les curses de muntanya en Kilian Jornet.

En l’acte s’ha posat de manifest l’intenció que aquest circuit cobreixi el forat que la ISF no cobreix. Un circuit que pretén ser el màxim assequible possible per organitzadors i corredors. Amb més il•lusió que recursos, s’està convençuts que l’èxit és possible.

El fet de la lliure elecció per la nació que un corredor vulgui representar, sense limitacion d’estat o no estat, ja és un bon atractiu.

Kilian Jornet afirma ''em sento català i és important crear aquest circuit internacional tan fort que no exclou cap nació''

Kilian Jornet que representarà Catalunya a la prova de l'Olla de Núria del proper 18 de juliol ha valorat la Mountain Running Internacional Cup que neix després de l'expulsió de Catalunya i Euskadi ara fa dos anys de la Internacional Skyrunnig Federation (ISF): ''és una idea molt positiva, el circuit de l'ISF ha perdut molt perquè s'han fet massa curses i d'un nivell més baix. És important un circuit fort per trobar els millors d'aquest esport. L'Olla de Núria és molt mítica i s'ha de valorar el fet que s'instauri dins aquest circuit internacional. Hi competiré amb Catalunya: és una cosa de sentiment i em sento català''.