dimarts, 20 de juliol del 2010

Algú va veure la federació?

Diumenge 18 de juliol, lloc Vall de Núria, organitza Unió Excursionista de Vic, activitat Cursa de Muntanya Clàssica Olla de Núria, participants 500 esportistes, nacions 15, voluntaris més de 50, públic molt, potser l’activitat que organitza una entitat de la FEEC amb més públic.


Envoltant tot, pancartes, banderoles, carpes, etc. Algú va veure la de la FEEC?

Autoritats al lliurament de premis, representant al Consell Català de l’Esport, a Vall de Núria, a Ferrocarrils de la Generalitat, ajuntament de Queralbs, MNRIC, etc. Algú va veure algú que representés a la FEEC?

Invitacions a l’esdeveniment? Moltes, tots van venir o van contestar. Algú ha vist resposta de la FEEC?

L’Olla de Núria és sens dubte la proba esportiva de muntanya més internacional que es fa avui dia a casa nostre i amés amb una gran càrrega catalanista. Tots els que hi han participat diuen que és una de les millors curses de muntanya del panorama internacional i amb una organització que es mereix un 10. Malgrat això, la federació a la qual pertany la U. Exc. Vic, ignora per complert aquest esdeveniment, no només no publica la seva celebració al calendari federatiu, si no que tampoc se’n fa ressò al seu web, simplement per la FEEC, l’Olla de Núria no existeix. M’agradaria haver vist les cares dels senyors Planas, Merino, Peixò i companyia quan van veure el telenotícies del diumenge al vespre, clar que potser no el van veure, doncs ells veuen el telediario.

Sigui com sigui, una federació que ignora les activitats dels seus afiliats, es mereix la dimissió en ple de la seva junta directiva y si a més només es fan reso de les activitats que organitza la federació espanyola, el delicte és molt més gros.

L’Olla seguirà endavant amb o sense federació, per que els centenars o potser milers de persones que vàrem estar allí, ens vàrem fixar en l’absència de la federació, però en cap cas els varem enyorar.

2 comentaris:

Diedre ha dit...

El telediario no el fan a tv1???
jo crec que estaven veient intereconomia????

Salut, muntanya i lluita

Lluís ha dit...

Es que he volgut ser moderat, que després diuen que em passo