dimecres, 14 de juliol del 2010

Demà, “mega” KV Campionat del Món

Curiós que en un esport no professional, es faci ot un campionat del món de KV en divendres!!!, això només se’ls pot acudir a la ISF. Resultat, serà un KV descafeïnat, doncs dels 160 inscrits, només poden optar a ser campions del món 9 noies i 11 nois, doncs la resta segons la normativa de la ISF, encara que guanyin la cursa, no poden ser campions per que no formen part d’una selecció nacional. Lamentable però cert.

Amb aquestes espectetives, la Real Selección Española té moltes possibilitats d’aconseguir un bon botí, doncs de les 9 noies que poden ser campiones, més del 50%, és dir 5 són “nacionales” i d’elles 3 catalanes, Mónica Ardid, Mireia Miró i Laia Andreu.

En homes passa ¾ del mateix, dels 11 possibles campions, també 5 són espanyols i d’ells 2 catalans, Jessed Hernandez i Agustí Roc, campions d’España i d’Europa respectivament.

Curiós que en la llista de candidats al títol no estigui Itàlia, quan la majoria de coredors que participaran a la cursa són italians. Curiós, però molt curiós, que la corredora Angela Mudge, figura inscrita com escocesa, és dir una nacionalitat no reconeguda pel Comitè Olímpic ni evidentment per la ISF, la pregunta és doncs, per què els catalans, que figuren entre els favorits, han de participar en nom de la “madre patria” i no ho poden fer per Catalunya?.

Seguint amb les curiositats, com és que entre les aspirants figura la Neo Zelandesa Anna Frost, quan la federació d’aquest país no forma part de la ISF? I el mateix passa amb els eslovens i amb els grecs. En resum irregularitats totes les que es vulguin, com sempre, fins que algu pari els peus a la pantomima de la ISF, recolzada per la FEDME.

2 comentaris:

El Paller de Cal Gatnau ha dit...

Em sembla que mai no arribarem a entendre els misteris de la ISF...

Lluís ha dit...

O som tots molt "curtets" o ells uns superdotats