dilluns, 8 de juny del 2009

Bona actuació del corredors catalans a la Valmalenco-Valposchiavo

El mal temps va fer escurçar en 11quilòmetres la Valmalenco-Valposchiavo, així la cursa no es va moure del territori italià i per tant no va passar pel Passo Campagneda.

La cursa de només 20 quilòmetres, va tenir uns clars dominadors tant en categoria d’homes com de dones, van ser els txecs Rober Krupicka i Anna Pichrtova. Especialment aquesta segona que no va tenir rival.

En homes van seguir al corredor txec, un grup format pel mexicà Ricardo Mejia i els dos corredors catalans Agustí Roc i Kilian Jornet, als quals es va afegir més tard, l’alemany Helmut Schiessi. Fianlment el corredor mexicà i l’alemany, van ocupar el segon i tercer lloc, quedant-se Agustí Roc a tant sols 4 segons del podi. Cal destacar també la bona actuació (per fí) del corredor de la Selecció Catalana, Jessed Hernàndez i de Marc Solà (11è). Ricardo Mejia, segueix líder de la Copa del Món. El català Xavier Espiña, ocupa ara el 5è. lloc.

En noies, van acompanyar a Anna Pichrtova al podi, la seva compatriota Michaela Mirtova i l’escocesa Angela Mudge. La membre de la Selecció Catalana, que debutava a la Copa del Món, Mireia Miró, va finalitzar en 9a. posició. Ara la Copa del Món l’encapçala la corredora francesa Stephanie Jimenez, que porta tres curses disputades, mentre que les seves rivals més directes en porten dues.

Lamentablement, no puc ara per ara, escriure res de la Cuita el Sol, doncs encara no s’han fet públiques les classificacions.