dimecres, 22 d’abril del 2009

Curses 2 - Informació 0

Com tots sabeu, la FEDME es va autoproclamar com la federació única de representació del Skyrunning a l’estat español, tot i fent fora a catalans i bascos, dins de la ISF.

Doncs bé la informació que dona la FEDME en referència a la disputa de la Copa del Món 2009 (Skyrunner World Series), és nul·la absolutament.

Quan ja es porta disputada una prova, la de Costa Rica i un Trial, el de Mèxic, encara és hora que la FEDME informi d’aquestes competicions que ens interessen a tots els que practiquem aquest esport.

Si bé el representant de la FEDME a la ISF, el Sr. Garrigós, no ha fet els deures, tampoc els ha fet el Sr. Marimon, que a part de ser el responsable de l’àrea de “Carreras por Montaña de la FEDME”, és el Secretari General de la ISF. Curiós que aquest últim en canvi si hagi escrit cròniques de la cursa en altres webs i/o blocs. Potser és una altra la font d’informació de la Copa del Món?

Com aquí no ens informen, em d’anar directament al web de la ISF, aquí al menys hi trobem una crònica, escassa, però crònica. La classificació és un altre tema, han passat 4 dies de la cursa i encara no està actualitzada, a part que no he estat capaç de trobar la classificació de la cursa en lloc, ni en el web de la cursa.