dilluns, 20 d’abril del 2009

Curses cap de setmana

Aquest cap de setmana ha estat el punt d’inici del Circuit Català de Curses de Muntanya, amb la disputa de la cursa de Muntanya La Segarra, una cursa que cada any va creixen i tot gràcies a que com moltes altres curses, qui està al capdavant de l’organització, és un corredor o un ex corredor, en aquest cas en Xavi Espiña. Cada cop n’estic més convençut que per què una cursa tingui èxit, qui ha de dissenyar el recorregut ha de ser algú que coneix el món de les curses i hagi gaudit d’elles i per ant sàpiga el que els hi agrada els corredors. Felicitats Xavi.

La cursa va estar dominada per Omar Oughzif, que ja ha demostrat en més d’una ocasió, que en aquests tipus de curses, que no tenen grans desnivells, sempre s’ha de comptar amb ell pel triomf final. El segon classificat va ser en Jessed Hernández, en el seu debut en curses aquest any . En noies la victòria va ser per Silvia Vidal, que es va imposar per més de 9 minuts a la jove Sara Vila.

El campionat només a començat, queden moltes curses per endavant, però ha estat una bona pressa de contacte amb la muntanya, després de l’ hivern i una bona també, pressa de contacte amb els rivals i amics alhora.

Aquest cap de setmana, també es va portar a terme la III Gels-Moixerò, amb victòria d’en Just Sociats, que ha demostrat està en un gran moment de forma. Llàstima que a hores d’ara els que no vàrem estar allà, no sapiguem res més de les classificacions. Aquest és un greu defecte de moltes curses, que sembla que la cursa s’acaba un cop creuen els corredors la línea d’arribada, no donant importància al post-cursa, tant o més important com el “pre” i com el “durant”. Una pena, això hi resta seriositat a la cursa.