dimecres, 16 de desembre del 2009

BUFF Epic Run: Una forma divertida d’acomiadar la temporada

Hi ha qui encara apurarà fins el dia 31 de desembre, per acomiadar la temporada 2009, tot corrent alguna Sant Silvestre. Altres ho farem aquest proper diumenge en la segona edició de la BUFF Epic Run, que es disputarà a l’emblemàtica muntanya de Montjuic, amb sortida i arribada en el seu castell. Aquesta cursa és molt més que això, doncs a part de competició, també és una gran festa ambientada a l’edat mitjana, amb obstacles com ara pneumàtics, Containers plens d’aigua, fang, cordes, bales de palla, escuma, etc.


A part dels premis pels guanyadors de la cursa (entre els quals hi ha un televisor), també hi ha premis per la millor disfressa tant individual com per la d’equips.

A la sortida, 1.500 corredors, límit d’inscripcions, entre els quals corredors com Just Sociats, Laia Andreu, Pere Aurell, etc. I entre els aspirants a les millors disfresses, Pirates, Koales, Kargols, etc. Sens dubte serà una molt divertida cursa, en un indret metropolità, que si el temps acompanya, després de la cursa, convida a baixar a la ciutat a donar un tom.

Més informació a: http://www.ocisport.net/es/campeonato/buff-®epic-run®-2009/infogeneral/42-91.html