divendres, 11 de desembre del 2009

L’Olla de Núria, rep l’Ensenya d’Or dels premis President Companys 2009

L’organització de la Clàssica Olla de Núria (Unió Excursionista de Vic i Patronat de Núria) han vist reconegut el seu esforç per organitzar el Primer Gran Premi Internacional de les Nacions, al rebre una de les 7 ensenyes d’Or, lliurades en el dia d’ahir, en el decurs dels premis President Companys 2009. I no només això, si no que segons el diari esportiu El Mundo Deportivo, també han estar un dels sis finalistes del Premi President Companys. Sens dubte una bona recompensa pels esforços fets i que encoratgen a recercar nous límits.


Aquests premis, organitzata per la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, reconeixent els esforços de tots aquells esportistes i/o entitats que s’esforcen per l’oficialitat de les nostres seleccions. Enguany els guanyadors han estat els 6 capitans que van protagonitzar el primer anunci recolzant les seleccions catalanes.

El jurat d’aquest premi el conformen, Ernest Benach (president del Parlament de Catalunya) i Anna Pruna (secretària general de l'Esport de la Generalitat i persones de reconegut prestigi dins del món de la política, l'esport, la comunicació i la societat catalana.

L’acte que es va realitzar en el dia d’ahir, a les instal•lacions de l’INEF de Montjuic, va estar presidit per l’Honorable Vicepresident de la Generalitat de Catalunya Sr. Carod Rovira i per la Secretaria General de l’Esport de Catalunya, la Sra. Anna Pruna, així com les principals autoritats de l’esport català.

També van ser lliurades a prop de 200 ensenyes de plata, als integrants de les seleccions catalanes que han obtingut grans resultats, a nivell internacional, entre les quals estaven la Selecció Catalana de Raquetes de Neu i la Selecció Catalana de Curses d’Alta Muntanya.

Només una nota lamentable, l’absència de representants de la FEEC en l’acte, malgrat tenir a dues de les seves seleccions premiades i una de les seves entitats. Aquesta absència i manca d’interès de la FEEC va arrossegar que a l’acte, la presència de corredors de les seleccions de raquetes i curses fos molt minsa i demostra que la “nova FEEC”, no està per la defensa de les nostres seleccions i menysprea a tot l’esport català.