dimecres, 26 de maig del 2010

Campionat de las Españas

Aquest proper cap de setmana es disputarà a Sabiñanigo, la prova que diuen fons oficials, és la prova més important del calendari de Carreras por el Monte de la FEDME i que aquest any l’espanyolitzada FEEC, també ho considera així per davant d’altres curses que es celebren a casa nostre de molta més importància esportiva, però clar, quan el patró crida a files, anem-hi tots.

La cursa, Puyada a Oturia, és molt atractiva esportivament, de bon recorregut i de molta duresa, però malgrat això, no reuneix els requisits mínims per a ser Campeonato de Skyrunning i s’ha de conformar en ser-ho de carreras por el monte.

Enguany la FEEC, no ha escatimat esforços i així ha reforçat extraordinàriament la Selecció Catalana, recuperant per aquesta cursa corredors/es com Agustí Roc, Mónica Ardid, Mireia Miró, Ester Hernández, etc descartant corredors que formen part de la Selecció que disputen la Copa d’España o la Copa del Món. La pregunta és: per que la FEEC no aboca els mateixos esforços quan la Selecció participa a nivell internacional com la Mountain Running International Cup o les World Series? La Selecció ha de tenir com objectiu principal El “Capeonato”? No hem de ser més ambiciosos?

Els esportistes, de ben segur que en són de més ambiciosos i els seus objectius van més enllà del Campeonato i si molts d’ells estaran allí, és per fidelitat als tècnics que no pas a la FEEC i no càpiga la menor dubte que si deixaran la pell. Davant d’ells seleccions tant potents com la basca, l’andalusa, la madrilenya i equips com el de la Granja o Salomon Santiveri.

Sort als corredors i tècnics.