dilluns, 17 de maig del 2010

Kilian i Brizio dominen a Zegama

Amb molt mal temps, pluja, vent, neu, boira, es va disputar una nova edició de la marató de Zegama. A la sortida moltes absències comparat amb les darreres edicions, senyal que les World Series perden pistonada i interès pels corredors d’élite. Encara i així a la sortida, Kilian Jornet, Raul Garcia, Fulvio Dapid Stephania Jimenez i Emanuela Brizio.


El domini absolut pels actuals campions de la competició, ni Kilian ni Emanuela, van veure, en cap moment, veure perillar la seva victòria, a falta de l’emoció esportiva, les inclemències del temps són les que van posar emoció, provocant abandonaments il•lustres, com la de Raul Garcia o Walter Becerra.

Destacar el brillant paper d’Aitor Osa, que ja va demostrar fa 15 dies el seu poder al finalitzar segon a l’Arratzu Urdaibai i que a Zegama va demostrar el seu bon moment de forma, també quedant segon, per darrere d’en Kilian.

La Selecció Catalana, va tenir un debut molt discret, potser massa discret, el millor va ser Xavier Espiña, en el lloc 23 i Josep Barrufet en el 26, molt lluny dels llocs capdavanters que en altres ocasions han aconseguit els corredors de la selecció. En noies, tampoc hi va haver massa sort, Laia Andreu va finalitzar en una discreta 8ª. posició. No obstant només és la primera cursa, caldrà esperar els resultats de les properes curses.

Tota l’ informació : http://www.zegama-aizkorri.com/