dimarts, 4 de maig del 2010

Iniciades les competicions amb més expectatives pels corredors catalans

Mountain Running International Cup: Sota un dia gris amb una quantitat de fang impressionant , es va disputar la Ternua Arratzu Urdaibai amb domini absolut basc, ja que la cursa la van dominar Ionut Zinca i Nerea Amilibia de principi a fí. Per equips també es va imposar la Selecció d’Euskal Herria i per nacions la mateixa Euskal Herria. Els corredors catalans en categoria d’homes no van estar gaire afortunats, Jessed Hernández un dels favorits, es va perdre per la boira i per la seva presa per posar-se al capdavant de la cursa. El primer català va ser Pere Aurell en 14ª posició.

Millor va ser l’actuació en noies, doncs Montse Martínez es va classificar en 5ª posició.

L’equip català Diedre-Petzl, ocupa la segona posició de la classificació per equips, darrera de la selecció basca i Catalunya és tercera per nacions, darrera d’Euskal Herria i España.

Copa de las Españas: Aquí el temps preveia pluja (sort que va arribar dilluns), però va fer un bon sol. Els català Agustí Roc i el balear Tófol Castanyer van dominar la cursa des d’un principi, la primera part pel corredor català, la segona pel mallorquí que es va imposar per pocs segons d’avantatge sobre el seu company d’equip. El primer corredor de la Selecció Catalana va ser Kiko Martí, que després d’una bona cursa, els problemes físics el van trair i va finalitzar en 13ª posició. En noies el domini va ser per l’andalusa Blanca Serrano, mentre que la veterana i sempre valor segur, Lola Brusau, va ser la primer catalana en el lloc 6è.

Copa Catalana: Poques sorpreses a la cursa dels “mossos”, Xavier Espiña va imposar la seva llei i es va endur la victòria, mentre que en noies la victòria va ser per Ester Hernández, que està pletòrica de forces, doncs des del seu retorn, dues curses, dues victòries.