divendres, 17 de juliol del 2009

Agustí Roc, Campió d’Europa de Vertical Kilometre i Jessed Hernández tercer. I una altra de la ISF

Agustí Roc s’ha proclamat Campió d’Europa d’aquesta disciplina de curses de muntanya, demostrant un cop més que és un veritable expert quan les muntanyes tirant amunt. No obstant, no deixa de ser una victòria agra-dolça, doncs Agustí Roc no ha estat el guanyador de la prova. El guanyador ha estat el corredor italià Zemmer Urban, però no ha pogut ser proclamat Campió d’Europa, per que no forma part de la selecció itàliana. És dir que ha passat el que es veia a venir, és dir que un corredor europeu de reconegut prestigi, s’ha quedat sense títol per les estúpides limitacions de la ISF.

El gran beneficiat ha estat un altre català, Jessed Hernandez, 4t. a la cursa i 3r. al podi europeu.
En noies, la guanyadora ha estat la gran favorita, l’italiana Antonella Confortola, que també ha estat la campiona d’Europa. La catalana Mónica Ardid ha estat tercera.

Trobareu crònica i classificació a: http://www.dolomiteskyrace.com/stampa/090717.asp

Amb aquests resultats, en el cas que Catalunya no hagués estat vetada per la FEDME, tindria 3 medalles, per desgracia ara aquestes medalles són per la “roja”... el que sempre he dit, la maniobra de la FEDME tenia i té com objectiu apropiar-se dels èxits dels demés.
El temps posarà a cadascú al seu lloc, ja ho veureu.

Canviant de tema, sabeu la penúltima de la ISF?, doncs que per l’assemblea de demà dissabte, no ha convocat ni a la federació catalana ni a la basca. Diumenge passat aprofitant la disputa de la cursa del Taga, puntuable per “las españas”, el secretari general, el tal JM, va dir de paraula a aquestes federacions que si volien podien anar a l’assemblea. Evidentment i pel que ser, han declinat aquesta invitació oficiosa, per les formes en que s’ha fet.

Malgrat que tant catalans com bascos figuren com membres aspirants, no han estat convocats, motiu?, sens dubte el més important és que la ISF no vol la presència d’aquestes federacions que reclamen els seus drets històrics i al dret a ser presents de ple dret en una federació internacional. De pas la ISF dona un cop de ma als seus amics de la FEDME, per que no es tinguin que sentir, que l’española no representa el skyrunning, al menys a Catalunya i a Euskadi.