dilluns, 13 de juliol del 2009

Continuen els èxits d’en Jessed Hernández

A l’ombra dels mediàtics corredors catalans, en Kilian Jornet i l’Agustí Roc, està aquest noi resident a Estana (la Cerdanya), que després d’aconseguir el subcampionat de la Copa del Món de l’any passat, està passant per un dels seus millor moments, si bé a principis de temporada va tenir una deballada preocupant.

Després del paper destacat en la Red Fox Elbrus Race 2009 i passar sense pena ni glòria per Zegama, Jessed ha guanyat per segon any consecutiu la Olympus Marathon de Grècia i Sentiero 4 de Luglio a Itàlia, dues curses molt dures i llargues, on en Jessed ha demostrat que en curses llargues es troba molt més còmode que en curtes.

Sens dubte, ens trobem davant d’un gran crak de les curses de muntanya i que té un bon futur, la llàstima és que es bastant irregular en seguir els plans d’entrenament (si no que li preguntin a en Kiku Soler i en Cesar Thovar). Us imagineu on podria arribar si es prengués els entrenaments seriosament?, si ara ja tant en Kilian, com l’Agustí, ja li tenen respecte, probablement aleshores li tindrien por.

Ànim Jessed, ja t’ho vaig dir en el seu dia, quan entrenes els resultats surten, posa-li més ganes.