diumenge, 20 de desembre del 2009

Just Sociats i Laia Andreu, guanyen la BUFF EPIC RUN

Amb una temperatura que voltava els zero graus, dècimes amunt o dècimes avall, 1500 corredors/es amb moltes ganes de passar-ho bé, molts d’ells amb disfresses i d’altres sense, i quan dic sense no només vull dir que anaven amb les tradicionals vestimentes de corredors, si no que alguns ni això, només amb unes espardenyes i uns calçotets. Sigui com sigui, tots han sortit amb la intenció de passar-ho d’allò més bé i superar els 9 quilòmetres de recorregut amb els obstacles pertinents (pneumàtics, camions de palla, teranyines de cordes i gomes, aigua, serradures, etc ) amb molt humor i esportivitat.


El dia fred i radiant, acompanyava tant als esportistes, que no han suat gaire (pel fred), si no també per les vistes que es tenien de la ciutat de Barcelona (que pocs cops hi ha tant bona visibilitat). El recorregut, a part dels obstacles que ja he mencionat, era un trencacames, passant per tots els recons de la muntanya de Montjuic.

Finalment s’han imposat els corredors de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, Just Sociats i Josep Barrufet, han mantingut un duel esportiu i divertit (veure foto), fins la mateixa línia d’arribada, seguits a poca distància per Pere Aurell, que ha sortit amb uns segons de retard, diguem-ne que per motius intestinals, que han calgut els serveis del Sr. Roca.

En noies, el triomf ha estat per la també corredora de la Selecció, la cervesera Laia Andreu, seguida de Maria Sa (que ha evitat el ple complert de la Selecció), tercera ha estat, la corredora de la Selecció Lola Brusau.

Bon i festiu final de temporada 2009.

Classificacions i fotos a: http://www.ocisport.net/ca/detail_news.php?news=1304



1 comentari:

Raül ha dit...

Podeu trobar fotos de la cursa i llegir una crònica divertida al blog dels que anaven en pilotes :)
www.koalasteam.com