dilluns, 17 d’agost del 2009

Course des Perics: bona actuació catalana

Laia Andreu primera, Montse Bergadà tercera i Anna Comet quarta, en categoria de dones i Toti Bes segon, Josep Barrufet tercer i Ferran Sarri quart, en categoria d'homes, han estat els excel·lents resultats dels corredors catalans a la Course des Perics, una altra de les grans curses que es disputen a la Catalunya Nord i que forma part de la festa major de Les Angles.

La cursa de 42 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu, ha estat dominada en dones per Laia Andreu, que s’ha presentat a l’arribada amb més de 8 minuts d’avantatge sobre la corredora francesa Laetitia Delcoigne i més de 16 sobre Montse Bergadà. Precisament la corredora francesa ha privat de que l podi fos totalment català, ja que el quart lloc ha estat per Anna Comet, que sembla que poc a poc es va recuperant dels problemes que l’han afectat aquesta temporada.

En nois en canvi, el duel ha estat entre el català Toti Bes i el francès François Soulie, decantant-se finalment la victòria per aquest segon, per tant sols 30 segons. Més enrere ja ha quedat Josep Barrufet, el Jove corredor català està demostrant dia a dia que pot arribar a ser un gran corredor de curses de muntanya. El quart lloc ha estat pel sorprenent Ferran Sarri, que si bé no es prodiga molt en curses de muntanya, quan ho fa, sempre obté molt bons resultats.

Classificacions de la cursa: http://club.quomodo.com/coursedesperics/accueil-bienvenue