dimarts, 13 d’octubre del 2009

Dissabte: Campeonato de las Españas por clubes

Aquest dissabte, finalitza el “calendario estatal de carreras por montaña”, amb la disputa del Trail de la Calderona. Ep!, que ningú es confongui, no és un trail, és una cursa de 25,5 quilòmetres i 3.450 metres de desnivells acumulats i una laçada màxima que no arriba als 800 metres, que té com a punt de partida i arribada, la localitat valenciana de Serra, (altre cop un campeonato es porta a terme a una localitat de llevant). El recorregut és un tant recargolat i amb dos passades per meta.


La cursa, més que pel seu recorregut, ha tingut una gran acollida al tractar-se de competició per clubs, on el prestigi de cadascun dels sponsors estarà en joc.

Estaran presents prop de 40 equips, entre els que destaquen: Club Ataletismo Cuenca CCM amb els germans Llorens Zafra al capdavant, C. M. Running Team- Grifone, amb el català José Manuel Granadero , Emili Selles i Esther Gil, S.A.D Tierra Tragame, amb Aurelio Antonio Olivar, Juanma Agejas, Nera Martínez i la catalana Mónica Aguilera. L Granja- Valsaín amb Raul Garcia i David López.

També hi hauran els equips catalans de la A. E. Diedre (actual campió de Catalunya) amb Pere Aurell, Jordi Martín i Laura Aymerich, entre d’altres. A.E. Alcanar amb l’Adolfo Aguiló i Arturo Sanz. La UEC Anoia amb l’Albert Ferrer i la Lola Brusau. La U. E. Vic amb Ferran Sarri, Josep Barrufet, Laia Andreu i Anna Comet. I la U.A. Terrassa amb Esteban Ramires, Pere Castillo i Mónica Ardid. Per cert, algú ha vist al web de la FEEC alguna menció a aquesta imortant participació de clubs al Campeonato? És aquest el suport que la FEEC dona a les seves entitats?

Per tant serà una cursa amb un molt bon cartell.

Tota la informació a: http://cxm.k25.net/

2 comentaris:

trescaire ha dit...

Gràcies per la difussió!
...per cert, Serra no és una localitat de llevant. És més aviat del sud. Potser tingues la mateixa visió del valencians que tenen a la meseta?
amb bon rotllet!
;)

raulvicedo ha dit...

Magnífica carrera en recorrido y organización que desde su primera edición se ha ganado estar entre las mejores.

Enhorabuena al CXM ( club organizador) y a los clubes que participaron