dissabte, 24 d’octubre del 2009

Mireia Miró subcampiona de la Copa del Món


Mireia Mirò s’ha proclamat aquesta matinada, hora de Catalunya, subcampiona del Món de curses de muntanya, al finalitzar en segona posició la 23è. Mount Kinabalu International Climbathon.


Mireia ha portat a terme un frec a frec amb l’andorrana Stephani Jiménez, durant tota la cursa, conscient que quedar per davant d’ella li suposava obtenir el subcampionat, com hagi finalment ha estat, encara que amb un resultat molt ajustat. La cursa la guanyat i per tant és la nova campiona de la Copa del Món, l’italiana Emanuela Brizio (per fi els italians tenen una guanyadora de la Copa del Món), que ha dominat la cursa amb total autoritat.

Mireia, amb aquest subcampionat en l’any del seu debut, apunta molt alt en aquests tipus de competició, sens dubte és un premi merescut, per aquesta joveníssima corredora, que al igual que en Kilian Jornet, ha sortit del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya i té la seva vida sacrificada en el món de l’esport i també comparteix amb en Kilian, els espais del centre d’alt rendiment de Font Romeu.

Moltes felicitats Mireia!

Amb aquest resultat, la Mireia, contribueix amb 20 punts més per la Selecció Catalana que intenta revalidar, un any més el títol per equips, ara la classificació provisional per equips queda de la següent forma:

Selecció Catalana: 1.100 punts
Valetudo Skyrunning: 1.090 punts
Salomon-Santiveri: 1.072 punts
En quan disposi de més dades de la cursa ja les publicaré, de moment vagi per endavant aquesta extraordinària noticia, que a més d’un li donarà mal de panxa.