dilluns, 13 de juliol del 2009

Finalitzada la copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya: Lourdes Aymerich i Josep Cuadrat, guanyadors.

Ahir es va disputar la darrera prova de la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya (Skyrunning, mal els hi pesi als españolitos), amb la disputa de la cursa Taga 2040 EVO, que aquest any ha canviat de data per poder seguir a la voluntat de la FEDME, per poder puntuar a la Copa de las Españas.

En categoria de dones, la diferència de punts que portava Laura Aymerich sobre les seves perseguidores a la classificació general, li va permetre no prendre part en aquesta darrera cursa, llàstima, hagués estat una bona forma de saber el seu nivell en vers les corredores que disputen la copa de més enllà de l’Ebre. La victòria i el domini de la cursa va ser per la corredora basca Oihana Kortazar i la primera catalana va ser Laia Andreu a la quarta posició a més de 9 minuts de la guanyadora.

En homes, el títol no estava decidit, si bé Josep Cuadrat tenia més opcions que ningú, tant Dani Ballesteros, com Gabriel Crosas, li podien amargar el triomf final. Finalment en una molt bona cursa, 9è classificat, li ha permès guanyar el títol. Si bé en Gabriel Crosas, 7è classificat i segon català, ha estat a punt de donar-li un ensurt. Aquest resultat d’en Gabriel fa que quedi subcampió de la Copa, per davant d’en Dani Ballesteros, que s’ha ha tingut que conformar amb el tercer lloc. El millor català de la cursa ha estat en Kiko Martí, en una meritòria sisena plaça.
Finalitzada la Copa i abans de reprendre les competicions del Circuit Català, queda la disputa del Campionat de Catalunya, el proper diumenge 19 amb la celebració de la III Olla de Núria, que enguany també és el I Gran Premi Internacional de les Nacions, amb una nodrida participació d’estrelles mundials. Un espectacle que caldrà no perdre’s.

1 comentari:

Diedre ha dit...

Hola Lluís, em preferit que la Lourdes pogues correr l'Olla amb bones condicions i comparar el seu nivell (Jo tambe tinc ganes de saber-ho)amb totes les bones corredores que seran a Núria ja que matematicament tenia la Copa guanyada... Ens veiem a l'Olla, plogui, nevi o llampegui... Salut