dimarts, 8 de setembre del 2009

Gore-Tex Transalpine Run – 4a. etapa

Notable actuació de la parella mixta formada per Olga Gasset i Juan Martin Cabo, que han finalitzat l’etapa en 13è. lloc de la seva categoria, que els ha enfilat fins la 17a. posició a la classificació general, a 6 hores de la parella líder els escocesos Angela Mudge i Ben Bardsley i just per darrera de la parella catalana Bàrbara Sagi i Alex Claraso.
En categoria master, extraordinària actuació de la parella formada pel català Oscar Pérez i el palentí Eledio Lantada, aconseguint la segona posició de la seva categoria en l’etapa d’avui. Amb aquest resultat es col•loquen també segons a la general de la seva categoria a només 1:18:12 dels líders, els alemanys Anton Philip i Thomas Misksch.
En homes segueix el domini absolut i intractable dels corredors britànics Andrew Symonds i Tom Owens, que han guanyat una etapa més i es perfilen, si el cos els hi aguanta, com els futurs guanyadors de la prova. Notable actuació dels equips catalans Diedre (Marc Caros i Manel Amor) desens a l’etapa i de l’equip Team HEMIV dels germans Crosas (11es a l’etapa). Ara en els lolocs 10è i 13è. respectivament. Per la seva part l’equip del Mas Virgili, Jordi Pamies i Ramon Barcelo, han estat 20ens. En l’etapa i ara ocupen el lloc 21 en la classificació de la seva categoria.
Demà l’etapa és més curta, tot un descans pels supervivents de la Transalpine, una etapa cronometrada en pujada, 6,19 quilòmetres i 936 metres de desnivell positiu. Sort per els catalans.