dimecres, 23 de setembre del 2009

La FEEC fa aigües.

Algú ha vist el canvi tant anunciat a les eleccions de la FEEC?, si hi ha hagut algun canvi ha estat a pitjor. Està passant com en aquell acudit: “Capità, Capità, el vaixell té un forat per a on entre aigua.” “No et preocupis mariner, fem un altre forat per que surti”.


De tots és sabut que el president actual, no pinta gaire, per no dir que gens. La batuta la porten altres des de Barcelona, com són el vice-president-president, el vice-president-elegant, el comptable amb “manguitos”, etc. L’ improvisació està a l’ordre del dia i el personal laboral van a “salto de mata”.

No parlem de la política informativa, les entitats saben realment el que fa la Junta de la FEEC?, per exemple saben el que ja vaig dir en el seu dia, de que la FEEC, entrava a formar part de la ISF, en qualitat de pagar i callar?, (això era el mes de juliol) saben les entitats, que ara passats dos mesos, la Junta s’està plantejant o bé ja s’ha plantejat donar-se de baixa de la ISF, per que només s’ha entrat com a paganos, quan tothom els hi dèiem que era un error?. Serà això l’excusa perfecte per reduir el pressupost de la Selecció Catalana i limitar-la només a les competicions de la FEDME?

Saben les entitats, que fa pocs dies el vice-president-president i l’advocada de la FEEC, es van presentar al despatx del director tècnic de la FEEC i el van convidar a recollir les seves coses i el van acomiadar, amb el pretexta de que necessiten una persona amb un perfil diferent? A qui volen “enxufar”?

Saben les entitats que el vice-president-president ja va dient arreu, quins càrrecs tècnics seguiran col•laborant amb la FEEC i quins no ho faran?. Tot això també ho sap el president o segueix envoltat de l’aureola presidencial que no el deixa veure més enllà del nas?

Això s’enfonsa i hi ha qui hi posa pedres per que l’enfonsament sigui més ràpid.