diumenge, 20 de setembre del 2009

JESSED HERNANDEZ GUANYA EL TROFEO SCACCABAROZZI

Aquesta prestigiosa prova italiana, que enguany era la darrera del campionat itàlia, es caracteritza per la seva duresa, no només per la seva distància de 42 q1uilòmetres, si no pels passos tècnics, equipats en cadenes i cordes, de la Grigne i la Grignetta.

La cursa no ha començat massa bé pel corredor català, que ha patit problemes estomacals al inici de la cursa, que han fet perillar la continuïtat de Jessed a la cursa, però poc a poc s’ha anat recuperant i en el darrer tram de la cursa ha aconseguit col•locar-se líder de la cursa i guanyar per tant sols 28 segons al corredor italià Matteo Piller, que en bona part de la cursa ha estat al capdavant de la prova. El tercer ha estat Fulvio Dapit.

En noies el triomf ha estat per Emmanuela Brizio, que ha dominat la cursa en tot moment i ha demostrat que actualment és una de les millors corredores de muntanya.

Més informació a:

http://www.sportdimontagna.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1142:9d-trofeo-scaccabarozzi-&catid=40:skyrunning&Itemid=67


http://www.valsassinanews.com/index.php?page=articolo&id=1203