dimecres, 9 de setembre del 2009

Gore- Tex Transalpine-Run 5a. etapa

Avui l’etapa curta, una cronoescalada, que ha donat la sorpresa, ja que per primer cop no han guanyat l’equip britànic format per Andrew Symonds i Tom Owens, que han estat segons a només 11 segons dels guanyadors Roland Osele i Michael Fischer.


Pel que fa als catalans, els germans Crosas han estat 10ens en la categoria d’homes , l’equip Diedre 14ens. i Jordi Pamias i Ramon Barcelo 20ens, com a millors equips en aquesta categoria. En la classificació general Manel amor i Marc Caros, ja es trobem en el top-ten, mentre que els germans Crosas estan a la 12a. posició i Pamies i Barcelo a la 21è. lloc de la classificació.

Molt bon resultat del català Oscar Pérez, que conjuntament amb el seu company Eladio Lantada, han quedat en 4a. posició de l’etapa en la categoria masters, però segueixen ocupant el segon lloc a la classificació general d’aquesta categoria.

Pel que fa a la categoria mixta, avui els catalans han tingut un resultat discret, així Barbara Sagi i Alex Claraso han quedat en el lloc 23 de la seva categoria i ara són 16ens. a la classificació general mixta.

Demà comença la recta final de la Transalpine- Run, especialment l’etapa de divendres, que si només té 34,5 quilòmetres de longitud, el desnivells acumulats seran de 4.343 metres. Però primer hauran de superar l’etapa de demà, de 37 quilòmetres i 2806 metres de desnivells acumulats.


1 comentari:

Alpinisme C.E.C. ha dit...

Els membres del Grup d' Alpinisme CEC estem molt orgullosos de que el nostra company Òscar Pérez hagi acabat segon en categoria Master i onzè de la general en la Transalpine Run. Felicitats a l' Òscar i al seu company d'equip Eladio.