diumenge, 2 d’agost del 2009

MónicaAguilera i Adolfo Aguiló, els millors catalans al Trail de l'Aneto

Mónica Aguilera ha aconseguit la victòria a la segona edició del Trail de l'Aneto. el dia ha sigut ideal per córrer, encara que ha estat present la possibilitat de tempesta, tant típica als Pirineus en aquesta època de l’any.

El domini de la corredora catalana ha estat absolut, ja que quan ho ha cregut oportú ha marxat de les seves adversàries i ha guanyat amb tota comoditat, un nou triomf per la millor corredora de fons que tenim a casa nostra. El podi l’han completat dues catalanes més, Judit Casas i Olga Gasset.

En homes, gran part de la cursa ha estat dominada pel corredor andalús Miguel Torres, però que finalment el triomf ha estat pel corredor portuguès Alcino Serras, que un cop ha finalitzat el terreny més tècnic ha liderat la prova fins el final.

El tercer lloc ha estat pel corredor d’Alcanar Adolfo Aguiló, que ha completat una altra bona cursa i ha demostrat que cada cop es troba més còmode en aquest tipus de curses. Adolfo només s’ha quedat a 8 minuts de la segona posició final. El triplet que ha fet podi, han estat els grans dominadors de la cursa, ja que han tret més de mitja hora al quart classificat.

Paral·lelament al trail, es va disputar ahir a la tarda la maraton de l’Aneto (que res té a veure amb el mític marató de l’Aneto). No obstant és una bona cursa i que s’ha convertit en un ma a ma entre els corredors catalans Arturo Sanz i Roberto Sancho, al final s'ha decantat la victòria pel corredor canareu, per tant sols 51 segons.

En noies, al igual que al trail, el domini ha estat absolut per la corredora d’Osca Isabel Sanjuan, mentre que la primera corredora catalana ha estat Yolanda Asensio, a més de mitja hora de la corredora guanyadora.

Classificació Trail Aneto

Classificació marató Aneto

5 comentaris:

Paco Murall ha dit...

Arturo Sanz Gargallo, guanyador de la marató de l'Aneto, és canareu (d'Alcanar), del mateix club que Adolfo Aguiló i per tant, català.

Lluís ha dit...

Ok, arreglat. M'havien informat que era de Castelló. Gràcies pel teu aclariment.

Lluís

Paco Murall ha dit...

Ara només has de canviar "al final s'ha decantat la victòria pel corredor gironí, per tant sols 51 segons", per "al final s'ha decantat la victòria pel corredor canareu, per tant sols 51 segons".

DAVID ha dit...

Arturo Sanz gargallo es de traiguera provincia de Castelló.

ho dic per que el conec molt be.

treballa per a mi i está de baixa en el treball, suposo que per baixa psico-logica.

Gracíes per tot Campió

Lluís ha dit...

David, en un principi ho tenia entès així, però en Pako d'alcanar em va dir (veure el primer comentari) que era canareu. així que no sé a qui fer cas, potser que l'arturo m'ho digui.

lluís